Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Αφιέρωμα στον Ορεινό ΒιόΚηπο από το Athens Taste

Ένα δημόσιο ευχαριστώ από τον Ορεινό ΒιόΚηπο προς τους συνεργάτες του Athens Taste, για το χρόνο που αφιέρωσαν για τα προϊόντα μας αλλά και την αγάπη που έδειξαν προς αυτά..


Μπορείτε να απολαύσετε το άρθρο μαζί με άλλες προτάσεις του Αthens Taste.

Παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα

Παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα
απο την Έλενα Τζιγκουνάκη
Η Άνω Βροντού απέχει από τις Σέρρες 32χλμ και απο την Αθήνα περίπου 620 χλμ. Εκεί σε αυτό το παραμυθένιο χωριό, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από διάφορα είδη τσαγιού, βοτάνων και αγριολούλουδων.

Παραδοσιακά προϊόντα που φτιάχνονται απο αγνά υλικά όπως χειροποίητα σαπουνάκια, βότανα, λαδάκια κτλ.
Οι καρποί και τα βότανα μαζεύονται απευθείας απ' το δάσος, σε υψόμετρο πάνω από τα 1000m και αποξηραίνονται με φυσική μέθοδο.
Ένα απο τα θαυματουργά σκευάσματα που μπορείτε να προμηθευτείτε είναι και οι κεραλοιφές οι οποίες κατασκευάζονται απο τα πιο αγνά καλλυντικά, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται από τη μέλισσα, χωρίς ίχνος φαρμάκων.aronia2
Γνωστές για το πόσο ευεργετικές και δοκιμασμένες ανά τους αιώνες είναι, έχουν ευεγερτικές και θεραπευτικές ιδιότητες με καταπραϋντικές, επουλωτικές και αντιμυκητησιακές δράσεις στον οργανισμό μας.aronia1
Ευχαριστούμε πολύ τον «Ορεινό ΒιόΚηπο» για τα χειροποίητα και αγνά προιόντα που μας έστειλε και έφερε κοντά μας ένα φυσικό φαρμακείο απο τον ορεινό οικισμό του νομού Σερρών.
Τα προϊόντα μπορείτε και εσείς να τα προμηθευτείτε απο το www.aroniaserres.blogspot.gr

http://www.athenstaste.gr/products/item/123-paradosiaka-cheiropoiita-proionta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου